Ανακοινώθηκε στην Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ΑΕΚ ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Έλληνας διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλάνιασπορ με τον σύλλογο να τον ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι.

Ο 25χρονος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Τούρκους μέχρι το 2022.

Με την σειρά της η ΑΕΚ αποχαιρέτησε  τον Τάσο Μπακασέτα από την κιτρινόμαυρη οικογένεια και τον ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ