Ανακοινώθηκε στο Eurocup ο Προμηθέας Πάτρας

Τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Eurocup τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε η διοργάνωση και σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο Προμηθέας Πάτρας!

Με ελληνική συμμετοχή το Eurocup ύστερα από τρία χρόνια!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο και μία εξ αυτών θα είναι ο Προμηθέας Πάτρας.

Στο μεταξύ, η λίστα αυτή την στιγμή περιλαμβάνει 25 ομάδες από 13 διαφορετικές χώρες, καθώς η μία από αυτές θα πάρει τη wildcard για την Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, όλα θα οριστικοποιηθούν στο συμβούλιο των μετόχων που θα λάβει χώρα τον Ιούλιο. Πάντως, η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να είναι πιο κοντά στην Ευρωλίγκα, ενώ δεύτερο φαβορί είναι η Παρτίζαν.

Αναλυτικά η λίστα των ομάδων για το Eurocup:

Μονακό, Άρκα Γκντίνια, Μπουντούτσνοστ, Ολίμπια Τσεντεβίτα, Νταρουσάφακα, Μπανταλόνα, Τρέντο, Όλντενμπουργκ, Γαλατασαράι, Μπρέσια, Λιμόζ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Ρισόν, Ανδόρα, Ναντέρ, Παρτίζαν, Προμηθέας Πάτρας, Ουλμ, Ρίτας Βίλνιους, Βίρτους Μπολόνια, Τόφας, Βενέτσια, Ουνικάχα Μάλαγα, Ούνιξ Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ