Ανανέωσε η Σταμολάμπρου με τον Ολυμπιακό

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η 24χρονη γκαρντ θα φορά τα ερυθρόλευκα, ενώ η ίδια ελπίζει σε μεγαλύτερες επιτυχίες με το σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα στη διατήρηση των εγχώριων τίτλων και να βοηθήσω  να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να ξεπεράσουμε ακόμα και τις προσδοκίες μας. Ελπίζω να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ και να προσφέρουμε κι άλλες χαρές στους φίλους της ομάδας μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ