Ανανέωσε και η Κοσμά

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού η Αφροδίτη Κοσμά.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η Ελληνίδα φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Πειραιώτες και ελπίζει πολλές νέες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αφροδίτη Κοσμά και η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε: «Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανη για αυτό. Κάθε ανανέωση είχε την διαφορετική σημασία για μένα και θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και όσους δείχνουν με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Τώρα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πάρα πολλές ώρες στο παρκέ, δουλειά και νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Να διατηρήσουμε το αήττητο και να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο της ομάδας μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ