Ανανέωσε ο Άντβοκαατ εκ νέου στην Φέγενορντ

Ο Ντικ Άντβοκαατ έχει επεκτείνει επίσημα το συμβόλαιό του με την Φέγενορντ για έναν ακόμα χρόνο.

Ο 72χρονος ανέλαβε την Φέγενορντ τον Ιανουάριο μετά την απόλυση του Γιαπ Σταμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έκτοτε, ο σύλλογος ήταν αήττητος στην Ερεντιβίζιε και βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου KNVB.

Για εβδομάδες έγιναν συνομιλίες ώστε να πειστεί ο Άντβοκαατ να μείνει για ακόμα μια χρονιά. Η Φέγενορτ επιβεβαίωσε ότι ο Άντβοκαατ υπέγραψε μια νέα συμφωνία, που θα τον οδηγήσει μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Σε ιστότοπο του συλλόγου, ο Άντβοκαατ ανέφερε:

«Είναι περίεργο σε αυτές τις εποχές, αλλά στο τέλος είναι καλό που επεκτείνω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον όμορφο σύλλογο.σίγουρα τις τελευταίες τρελές εβδομάδες, παρατήρησα πόσο παθιασμένος είμαι και πόσο θέλω να συνεχίσω ως προπονητής. Ήμασταν στην Φέγενορντ, μέχρι να σταματήσουν τα πάντα, με κάτι όμορφο, κάτι που πραγματικά άρχισε να αναπτύσσεται μέσα στην ομάδα. Το θέλω αυτό, θέλουμε να το τελειώσουμε ως προσωπικό και επιλογή. Η ομάδα το θέλει επίσης, γι αυτό στοχεύουμε, παρά τις πολλές αβεβαιότητες που υπάρχουν σήμερα.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ