Αναστασίου: «Όσοι βρίσκονται στην Αθήνα θέλουμε να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Ο Ατρόμητος κόλλησε στην λευκή ισοπαλία 0-0 με την Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην συνέντευξη τύπου ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν στο γήπεδο τους περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της βγάζει ένταση και πάθος. Ξέραμε ότι έπρεπε να αμυνθούμε καλά, τα καταφέραμε σε όλο το παιχνίδι, απλά στο επιθετικό κομμάτι, αν και βάλαμε κάποιους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές δεν δημιουργήσαμε κάποια φάση. Κρατάμε τα θετικά, ήταν το τρίτο επίσημο ματς και κερδίσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε στη ρεβάνς το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στα παιδιά και περιμένουμε τον κόσμο στη ρεβάνς για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εμείς δεν έχουμε πολλούς παίκτες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω γιατί ξέραμε πως έπρεπε να αμυνθούμε καλά. Θα είναι ένα εντελώς διαφορικό ματς από την πλευρά μας, ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Για εμάς το σημαντικό είναι να μην έχουμε προβλήματα από τραυματισμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαστε διαφορετικοί.

Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για παίκτες. Το πιο σημαντικό ήταν η εικόνα της ομάδας, από αύριο θα ασχοληθούμε με παίκτες. Αυτή τη στιγμή προέχει η συγκέντρωση της ομάδας για να παρουσιαστούμε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα.

Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βγάλαμε πολύ καλή αμυντική δουλειά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και στην επίθεση. Όλοι κάνουν καλή δουλειά, εκεί χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή, αλλά νομίζω πως όταν κυνηγάς κάτι, συνήθως κερδίζεις κάτι.

Είναι 14 Αυγούστου η ρεβάνς, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκονται στην Αθήνα. Όσοι βρίσκονται όμως, όχι μόνο οι οπαδοί του Ατρόμητου, αλλά όλοι οι φίλαθλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα για να πάρουμε την πρόκριση. Όσοι βρίσκονται στην Αθήνα θέλουμε να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ