Αναστασίου: «Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα»

O τεχνικός του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του και ότι το στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά κάναμε μια καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όριά μας και είναι δύσκολο για αυτή την εποχή. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ο αντίπαλος στο πρώτο σουτ που πραγματοποίησε έβαλε γκολ. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στην πρώτη του επίθεση ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ. Εμείς τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν έγιναν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης. Έγιναν λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε με τέσσερις χαφ, ώστε να δημιουργήσουμε μια υπεραριθμία στο κέντρο. Ωστόσο, κάναμε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ έγιναν πολλά μαζεμένα. Πρέπει να έχουμε τις λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα δεν τις είχαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Για μας ήταν σημαντικό πώς θα τελειώσει αυτό το ματς. Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει για κάτι μεταγραφικό, αφού όλη μας η προσοχή ήταν στραμμένη σε αυτό το ματς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ