Αναστασιάδης: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Μήτρογλου με τη Βοσνία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής και τη διάθεση των διεθνών, στη συνεχεία επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν με την Βοσνία λόγω του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό ματς. Σίγουρα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα και καλύτερα κάποιες φάσεις για να έχουμε ένα ακόμη πιο ήσυχο απόγευμα, όμως γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά από τη διάθεση και τον τρόπο που αγωνίστηκαν τα παιδιά».

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Κώστας μαζί μας με τη Βοσνία, πρέπει να καλέσουμε ένα ακόμη παιδί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Να του ευχηθώ καλή ανάρρωση.

Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για το επόμενο ματς και να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό. Πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Τι είπε στους παίκτες πριν το ματς: «Έχουμε πει πολλά πράγματα με τα παιδιά και στόχος είναι να μπουν μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα και μετά ότι θέλει ο Θεός. Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν έχουμε άλλα προβλήματα εκτός του Μήτρογλου και μπορούμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ