Ανατροπή «ανάσα» για την ΣΠΑΛ κόντρα στην Αταλάντα

Η Αταλάντα υποδέχτηκε τη ΣΠΑΛ για την 20η αγωνιστική της Serie A, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 1-2 και να παίρνουν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Αταλάντα έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρόμα στην 4η θέση και παρέμεινε στην 5η θέση με 35 βαθμούς. Από την μεριά της, η ΣΠΑΛ ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ανέβηκε στην 18η με 15 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και προηγήθηκαν με τον Ίλισιτς με 1-0 και είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην επανάληψη η ΣΠΑΛ μπήκε αποφασισμένη, ισοφάρισε γρήγορα στο 54΄με τον Πετάνια και στο 60΄ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Βαλότι.

Ο αγώνας: 

Στο 16′ η Αταλάντα άνοιξε το σκορ. Ο Ίλισιτς Πήρε την ασίστ από τον Ζαπάτα και εκείνος ολοκλήρωσε με εξαιρετική κίνηση και με ένα πανέμορφο βολ-πλανέ που κατέληξε γκολ για το 1-0.

Ο Ζαπάτα στο 30ο λεπτό, έκανε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, βρέθηκε τε τα τετ με τον Μπερίσα, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν περιείχε κάτι άλλο αξιόλογο και στο δεύτερο ημίχρονο, η ΣΠΑΛ βρήκε το γκολ. Στο 54′ ο Άντρεα Πετάνια πήρε μια έξοχη πάσα, μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή. Στο 60′ ο Ματία Βαλότι πέρασε τους παίκτες της Αταλάντα και με έξοχη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα, στην κάτω δεξιά γωνία για το 1-2.

Η Αταλάντα έχασε ευκαιρία στο 70΄για να ισοφαρίσει, όταν ο Πάσαλιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πήρε μια έξοχη πάσα, αλλά το σουτ που δοκίμασε, κόπηκε από  τους αμυντικούς της ΣΠΑΛ.

Στο 78΄η Αταλάντα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Ρόουν που πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Καλντάρα (66΄Φρούτο), Παλομίνο, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ (46΄Τζιμσιτί), Πάσαλιτς, Γκόζενς, Γκόμες (59΄Μαλινόφσκι), Ίλισιτς, Ζαπάτα

ΣΠΑΛ: Μπερίσα, Τσιόνεκ, Βικάρι, ντο Σάντος ντε Πάουλο, Στρεφέτσα, Νταμπό, Μισιρόλι, Βαλότι (78΄Βαλτιφιόρι), Ρέτσα (85΄Τόμοβιτς), Πετάνια, Ντι Φραντσέσκο (72΄φλοκάρι)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ