Αναχωρεί για τουρνουά στην Ουγγαρία η Εθνική γυναικών βόλεϊ

Η Εθνική Γυναικών βόλεϊ, θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία όπου θα συμμετάσχει στο «Savaria Cup» κόντρα σε Γαλλία, αντίπαλό της στον όμιλο της Άγκυρας, Σλοβενία, «οικοδέσποινα» και Ισπανία.

Η αποστολή θα αναχωρήσει ξημερώματα Παρασκευής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Βιέννης. Από εκεί οδικώς, θα μεταβεί στο Σομπατέλι, στη βάση της μέχρι και τις 14 Αυγούστου, όταν και ολοκληρώνεται το τουρνουά.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Μπουτσορής, ο γυμναστής, Γιάννης Παρασχίδης, ο Ρουμάνος στατιστικολόγος, Αλεξάνδρου Μπαξίς Κρίστιαν, ο τιμ μάνατζερ, Βαγγέλης Περόπουλος και οι 14 διεθνείς θα έχουν την πρώτη γνωριμία με την «Arena Savaria», όπου θα φιλοξενηθούν και οι δέκα αγώνες της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του «Savaria Cup»:

Σάββατο 10 Αυγούστου
18.00 Γαλλία-Σλοβενία
20.30 Ουγγαρία-Ελλάδα

Κυριακή 11 Αυγούστου
18.00 Ουγγαρία-Γαλλία
20.30 Σλοβενία-Ισπανία

Δευτέρα 12 Αυγούστου
18.00 Ελλάδα-Σλοβενία
20.30 Ισπανία-Γαλλία

Τρίτη 13 Αυγούστου
18.00 Ισπανία-Ουγγαρία
20.30 Γαλλία-Ελλάδα

Τετάρτη 14 Αυγούστου
18.00 Ελλάδα-Ισπανία
20.30 Σλοβενία-Ουγγαρία

Η αποστολή της Εθνικής ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Καρπενήσι με βάρη την Πέμπτη το πρωί. Ο Ισπανός τεχνικός τη Δευτέρα βρέθηκε, μαζί με το γυμναστή, Γιάννη Παρασχίδη, στη Γερμανία όπου παρουσιάστηκαν από τη νέα τους ομάδα, την Πότσδαμ.

Ο Ισπανός τεχνικός για το τουρνουά της Ουγγαρίας επέλεξε τις εξής 14 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Μελίνα Εμμανουηλίδου

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ