Ανδρέας Γιαννιώτης στο Kingsport.gr: «Ονειρική σεζόν με τον Ατρόμητο. Τους ευχαριστώ όλους»

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης σάρωσε τα βραβεία του ΠΣΑΠ και μίλησε στο Kingsport.gr και στους Δημήτρη Μαγγανάρη και Γιάννη Δρόσο.

Ψηφίστηκε ως κορυφαίος τερματοφύλακας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε με τον Ατρόμητο.

Βοήθησε στα μέγιστα τους Περιστεριώτες, καθώς κράτησε το μηδέν στην εστία του για 8 συνεχόμενους αγώνες, σημειώνοντας ρεκόρ και κατέλαβε την 7η θέση στον κατάλογο των 10 καλύτερων τερματοφυλάκων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακόμη, ήταν από τα βασικά γρανάζια, ώστε η ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα να βγει στην Ευρώπη.

Εκτός από αυτό το βραβείο, ψηφίστηκε ως μέλος της καλύτερης εντεκάδας τουπρωταθλήματος, αλλά και με το βραβείο fair play.

Μετά το τέλος της βράβευσης, συναντήσαμε τον Έλληνα τερματοφύλακα και πρώην παίκτη της ομάδας του Ατρόμητου, μίλησε στο Kingsport.gr, ευχαρίστησε όλη την ομάδα του Περιστερίου και αναφέρθηκε στο ειδικό βραβείο fair play:

Για το αν ήταν ονειρική σεζόν η περσινή με τον Ατρόμητο: «Σίγουρα ναι, ήταν ονειρική! Ευχαριστώ όλους τους συναθλητές που με ψήφισαν, την ομάδα του Ατρομήτου που ήμασταν μια οικογένεια πέρυσι, τους κ. Σπανό, κ. Αγγελόπουλο, κ. Κάναντι, κ. Σούιτσα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς, δεν θα είχα καταφέρει να πάρω αυτά τα βραβεία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για το ειδικό βραβείο ως… βοηθός ρεπόρτερ: «Ο ρεπόρτερ ήταν ο Σιώπης (γέλια). Ήταν κάτι αληθινό αυτό που βγήκε προς τα έξω. Έτσι είμαστε στην καθημερινότητά μας με τα παιδιά και τώρα που είμαστε σε διαφορετικές ομάδες, δεν έχει αλλάξει κάτι, μιλάμε σχεδόν καθημερινά με όλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ