Ανησυχία για Φριντέτ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι ωστόσο το μυαλό και η ανησυχία των μελών της ομάδας βρίσκεται στην κατάσταση του Τζίμερ Φριντέτ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας τραυματίστηκε στον ώμο όταν 2′,21” πριν το τέλος του αγώνα έπεσε πάνω στον Κουίνσι Έισι σε προσπάθεια για διείσδυση, κι αμέσως μετά την επαφή που είχε με τον ψηλό της Μακάμπι έπιασε τον αριστερό του ώμο, ζητώντας αλλαγή.

Οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν σταμάτησαν ούτε και μετά το τέλος της αναμέτρησης καθώς ο παίκτης συνέχισε να παραπονιέται ότι πονάει.

Ο Φριντέτ θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού με την ανησυχία να είναι έντονη καθώς την ομάδα την περιμένει ένας αγωνιστικός “Γολγοθάς”(Ρεάλ εντός, ΤΣΣΚΑ εκτός, Αρμάνι εκτός) και δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Ρικ Πιτίνο να στερηθεί έναν βασικό άξονα της ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ