Αντίο του Ρούνεϊ στην εθνική Αγγλίας

Μπορεί να είχαμε αγώνες για το Nations League όμως δεν έπαιζαν όλες οι ομάδες. Είχαμε και φιλικούς αγώνες. Η Αγγλία αποχαιρέτησε τον Rooney μέσα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στις ΗΠΑ. Η Γερμανία νίκησε εύκολα την Ρωσία. Το ντέρμπι της Ιρλανδίας έμεινε χωρίς γκολ ενώ η Τσεχία κέρδισε με 0-1 την Πολωνία.

Η Αγγλία φιλοξένησε τις ΗΠΑ για το αποχαιρετιστήριο αγώνα του Rooney με την φανέλα των “λιονταριών”. Ο Άγγλος θρύλος μπήκε στο 68′ καταχειροκροτούμενος. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αγγλία κέρδισε με 3-0. Ο Lingard στο 26′ άνοιξε το σκορ και στο επόμενο λεπτό ο Alexander-Arnold έκανε το 2-0. Στο 77′ ο Wilson σκόραρε για το τελικό σκορ.

Η Γερμανία αντιμετώπισε τη Ρωσία και κέρδισε 3-0. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Sane στο 8′ και ο Süle στο 25′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Gnarby στο 40′.

Πολωνία και Τσεχία αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με τους δεύτερους να επικρατούν με 0-1. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Jankto στο 53′.

Όπως τον πρώτο τους αγώνα πριν πολλά χρόνια, έτσι και τώρα το ντέρμπι της Ιρλανδίας ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο Δουβλίνο, η Δημοκρατία της Ιρλανδίας υποδέχτηκε την Βόρειο Ιρλανδία. Το παιχνίδι κυλούσε κυρίως προς την πλευρά των φιλοξενούμενων όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ