Αντσελότι: «Τι πήγε λάθος; Όλα! Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν ήμασταν στο παιχνίδι»

Ο τεχνικός της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για την χθεσινή ήττα με 4-0 από την Τσέλσι.  Τονίζοντας τα λάθη που έγιναν από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Τι πήγε λάθος; Όλα! Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό δεν ήμασταν στο παιχνίδι. Ήμασταν αργοί, δεν ήμασταν συμπαγείς και είναι δύσκολο να κρατήσω κάτι, γιατί όλα πήγαν στραβά σήμερα. Δεν είναι δύσκολο να αναλύσεις το παιχνίδι. Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή, παίξαμε πολύ ανοιχτά με την μπάλα, κάναμε πολλά λάθη στις πάσες, γενικά δεν ήταν μια καλή μέρα. Δεν παλέψαμε και η στρατηγική και το μαχητικό πνεύμα δεν υπήρχαν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα λάθη μας, επειδή ήταν το πρώτο παιχνίδι από τότε που ήρθα, που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι απέναντι στη Λίβερπουλ και θα είναι πολύ δύσκολο. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ