Αντώνης Πριόνας στο Kingsport.gr: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Την Πέμπτη 5/3 στις 21:15, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για την 4η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021. Η Εθνική Ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για αυτό το πολύ κρίσιμο ματς που θα κρίνει πολλά για την τελική έκβαση του ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Αντώνης Πριόνας, μίλησε στο Kingsport.gr και τον Γιάννη Δρόσο για το τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα από αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Πριόνα στο Kingsport.gr:

Για το παιχνίδι στην Ιρλανδία: «Αρχικά είναι σπουδαίο για εμάς ότι πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε ένα γήπεδο που είναι sold-out από εισιτήρια, θα έχει γύρω στις 15 χιλιάδες κόσμο. Είναι μια ομάδα πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία από εμάς, πολύ οργανωμένη και πολύ καλή. Άρα όλα αυτά μαζί, αποτελούν μια πρόκληση για να πάμε εκεί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα δούμε μέσα σε δύο προπονήσεις που θα κάνουμε, τα κορίτσια σε τι κατάσταση θα είναι, όσο μπορέσουμε να τα δούμε, αλλά πιστεύω ότι όποιες και αν χρησιμοποιηθούν, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε αυτό που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την προσέγγιση του αγώνα: «Οι Εθνικές μας ομάδες των γυναικών έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού απέναντι σε ανώτερες θεωρητικά ομάδες. Σίγουρα δεν μπορούμε να πάμε να παίξουμε εκεί μέσα ανοιχτό ποδόσφαιρο, να πιέσουμε ψηλά, αλλά έχουμε κάποια πλάνα στο μυαλό μας. Δεν θα είναι ακριβώς η ίδια συγκριτικά με το πρώτο ματς, θα είναι όμως με την ίδια λογική».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ