Ανώτερος ο Αστέρας, “σπρώχνοντας” στον τελικό ο Π.Α.Ο.Κ.

Στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” Αστέρας Τρίπολης και Π.Α.Ο.Κ. αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 με τους φιλοξενούμενους να σπρώχνοντε και σε αυτό το παιχνίδι, αυτή την φορά από την διαιτησία του “κύριου” Ευαγγέλου, και εντέλει να πανηγυρίζουν την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ 2-0.

Και σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε την πολύτιμη συνδρομή της διαιτησίας. Πέραν τα έκτροπα του πρώτου παιχνιδιού, οι “ασπρόμαυροι” φαίνεται πως έχουν τρομερό κόμπλεξ θέλοντας με το ζόρι φέτος να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

Οπως επίσης και να διατηρήσει το “αήττητο” με το οποίο γελάει όλη η Ελλάδα πως το κράτησε φέτος. Ό,τι κορόιδευαν τόσα χρόνια, τώρα τα επικροτούν γιατί πολύ απλά τους συμφέρουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα που πολλάκις στο παρελθόν έχει πληγώσει τον Π.Α.Ο.Κ. σκορπώντας αμέτρητες στιγμές λύπης στις τάξεις των ασπρόμαυρων.

Οι Αρκάδες ήταν αυτοί όπου είχαν τις ευκαιρίες καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, κάνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο και να μην δικαιολογεί τα φετινά της κατορθώματα.

Στο 47′ ο Τσιλιανίδης σκόραρε για τον Αστέρα όμως το τέρμα του ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ! Ο παίκτης του Αστέρα, απλά έβαλε το σώμα του, πράγμα που φαίνεται ολοκάθαρα και από τα ριπλέι.

Πέραν αυτού, η αναμέτρηση ήταν γεμάτη με πληθώρα λανθασμένων σφυριγμάτων με μοναδικό πλεονέκτη αυτών τους φιλοξενούμενους φυσικά.

 

Λεπτό προς λεπτό:

 

Α’ ημίχρονο:

 

6′ Σουτ βολ-πλανέ από τον Κώτσιρα εκτός περιοχής, εκπληκτική επέμβαση από τον Πασχαλάκη σε κόρνερ.

16′ Σουτ του Κρέσπο που πάτησε περιοχή από αριστερά, δεν ανησύχησε ο Παπαδόπουλος.

20′ Κεφαλιά του Μαρτίνες έπειτα από την εκτέλεση του Τσιλιανίδη, μπλοκάρει ο Πασχαλάκης.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Σέντρα του Βλάχου από τα δεξιά, απομακρύνει με το κεφάλι ο Βαρέλα με τη μπάλα να στρώνεται στον Τασουλή το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

45′ Σουτ του Τασουλή, κόρνερ για τον Αστέρα.

 

Β’ ημίχρονο:

 

47′ Γκολ για τον Αστέρα όπου κακώς ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ του Τσιλιανίδη! Ο παίκτης του Αστέρα, απλά βάζει το σώμα του. Δεν υπάρχει καμία παράβαση και φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι.

49′ Σλάλομ του Τσιλιανίδη από τα δεξιά του, με τον μέσο του Αστέρα να πιάνει ένα σουτ και με τον πορτιέρο του Π.Α.Ο.Κ. να διώχνει εντυπωσιακά.

50′ Σέντρα του Κώτσιρα από δεξιά, ο Δουβίκας έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Ασφυκτική πίεση του Αστέρα!

62′ Σουτ με φάλτσο από τον Φερνάντες, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

66′ Σέντρα-σουτ του Δουβίκα, σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

67′ Σουτ του Βαλιέντε, μόλις άουτ η μπάλα!

76′ Κεφαλιά του Αραβίδη, άουτ έπειτα από σουτ του Φερνάντες.

79′ Σουτ του Μπελόκ, μπλοκάρει ο Πασχαλάκης.

80′ Κεφαλιά του Δουβίκα, μόλις πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

90’+1 Ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. Σέντρα από τα αριστερά, σουτ με τη μία από τον Ολιβέιρα από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πάνω από την εστία.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Αστέρας Τρίπολης(Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Μαρτίνεζ, Βλάχος(41′ Δουβίκας), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής(64′ Μπελόκ), Βελιέντε, Μουνάφο, Φερνάντεζ, Τσιλιανίδης(76′ Αραβίδης).

 

Π.Α.Ο.Κ.(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (52′ Ολιβέιρα), Λημνιός, Ζαμπά (62′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (77′ Σφιντέρσκι).

 

 

Κίτρινες κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος(37′)/Ολιβέιρα(76′), Ίγκνασον(86′)

 

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ