«Αν ο Γιάννης “είχε” το τρίποντο, θα ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών!» (vid)

Δεν σταματάνε τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που οδεύει προς το βραβείο του MVP.

Ο παρουσιαστής του ESPN, Μαξ Κέλερμαν ήταν ο τελευταίος που τον εκθείασε, αφού ανέφερε πως αν ήταν καλός στο τρίποντο, θα ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Επίσης στάθηκε στην ικανότητα του να μπορεί να παίζει και στις 5 θέσεις, ενώ για τους Μπακς είπε πως θα πάρουν πρωτάθλημα, αν είναι υγιείς.

«Θα παίξουν τελικούς και αν είναι υγιείς θα πάρουν πρωτάθλημα. Έχει πάρει προβάδισμα από τον Χάρντεν στην κούρσα για τον MVP.  Kόντρα στους Σίξερς, προσπάθησε να τον μαρκάρει, τόσο ο Σίμονς, όσο και ο Εμπίντ. Αν μπορούσε να σουτάρει καλά τρίποντα, δεν θα ήταν μόνο ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Θα ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών. Μπορεί να παίξει σε 5 θέσεις, είναι εξαιρετικός πασέρ και θα σε… σκοτώσει αν δεν τον παίξεις με double team. Παρόλο που είχε προβλήματα αρκετοί παίκτες των Μπακς κόντρα στους Σίξερς όπως ο Μίντλετον, ο Μίροτιτς και ο Μπρόγκντον που έλειπε, ο Γιάννης ήταν σαν να τους λέει “μην φοβάστε αναλαμβάνω εγώ”. Νίκησε τους Σίξερς για να φτάσουν οι Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ. Τι άλλο να κάνει», ήταν τα λόγια του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ