Απέδρασε με το διπλό η ΑΕΚ από το “Βικελίδης”

Ο Άρης υποδέχτηκε την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Superleague 1, αλλά ηττήθηκε με σκορ 0-1.

Παράπονα για τη διαιτησία έχει ο Άρης, ενώ παρά την πίεση που άσκησε στην ΑΕΚ, δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από το ματς.

Tο νικητήριο τέρμα για την Ένωση πέτυχε ο Αλμπάνης και πήρε την 6η εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

O αγώνας:

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και κατάφερε στο πέμπτο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Κρστισιτς πάσαρε στον Αλμπάνη, ο οποίος έτρεξε με την μπάλα στα πόδια και βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα, για το 0-1. Στο 10ο λεπτό, οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά η μπαλιά για τον Ιντέγιε ήταν δυνατή και ο Μπάρκας πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ομάδα του Άρη προσπάθησε με στατικές φάσεις να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν για να σημειώσουν ένα γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 58’ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έγιναν με τον Ντούρμισαϊ, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπάρκας απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Οι δύο πλευρές προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να ανησυχήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι συνεχείς διακοπές και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τους παίκτες να ανεβάσουν τον ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους και οι παίκτες δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα ώστε να σκοράρουν και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: Φετφατζίδης – Σβάρνας, Βράνιες, Σβιμάνσκι, Οικονόμου

Άρης: Κουέστα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Γκάμα, Ιντέγιε (Ντούρμισαϊ 38’), Κόρχουτ (Ντιγκινί 85’), Λάρσον (Μαντσίνι 79’), Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Βέλεθ

ΑΕΚ: Μπάρκας, Αλμπάνης (Μάνταλος 70’), Μπακάκης, Χουλτ, Κλοναρίδης (Αραούχο 54’), Κρστίσιτς, Λιβάγια, Σβαρνάς, Σβιμάνσκι, Βέρντε (Οικονόμου 78’), Βράνιες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ