Απογοήτευση απέναντι στη Βίντι Μέρος 2

Η 4η αγωνιστική του Europa League για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν χαρμόσυνη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Βίντι. Ο ΠΑΟΚ έκανε μερικές ευκαιρίες κυρίως προς το τέλος του αγώνα όμως χωρίς αποτέλεσμα. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μιλάνοβ στο 50′. Πλέον η Βίντι είναι στην 2η θέση του ομίλου και ο ΠΑΟΚ στην 3η.

ΑΓΩΝΑΣ:

1ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ αργά καθώς υπήρξε όλο κι όλο μία φάση. Άστοχα γεμίσματα, κακές αντεπιθέσεις και πολλά οσφάιντ σύνθεσαν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν από τον Κρέσπο στο 17′. Ο Ελ Καντουρί εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ισπανός στόπερ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μεγαλύτερη κινητικότητα κοντά στις εστίες και κυρίως της Βίντι. Όμως η Βίντι με δύο ευκαιρίες σκόραρε το μοναδικό γκολ.

Στο 50′ η Βίντι έκανε γρήγορη επίθεση και Βινίσιους βρέθηκε μόνος στην άκρη της περιοχής, έπειτα εκανε το γύρισμα και ο Μιλάνοβ με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ.

Ο Νικόλοβ στο 79′ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση και δυσκόλεψε τον Πασχαλάκη, ο οπίος απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 90′ ο Βέρνμπλουμ δέχτηκε την κεφαλιά πάσα του Πρίγιοβιτς και σούταρε με δύναμη όνως η μπάλα πέρασε οριακά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Βίντι: Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάσζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νέγκο, Χάντζιτς, Πατκάι, Μιλάνοβ (Νικόλοβ 57′), Χούστι (Κόβακς 66′), Σέποβιτς (Χόντζιτς 77′)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί (Άκπομ 63′), Ζαμπά (Ουάρντα 71′), Λημνιός (Μπίσεσβαρ 60′), Πρίγιοβιτς

Σκόρερ: Μιλάνοβ 50’/-
Κάρτες: Φιόλα 20′, Χάντζιτς 49′, Νικολόβ 59’/Ζαμπά 29′, Ελ Καντουρί 47′, Σάκχοφ 81′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ