Απογοητευτική ΑΕΚ, νικητής ο ΟΦΗ

Συνέχεια στις άσχημες εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν για ακόμα μια φορά απογοητευτική, χωρίς να μπορεί να βρει τον δρόμο για την εστία, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να επικρατήσουν με το γκολ του Σεμέντο.

Η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όταν ο Βράνιες αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με αυτή την ήττα έμειναν στους 18 βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ πέρασε στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την άφιξη των οπαδών, υπήρξαν ορισμένες συγκρούσεις εκτός γηπέδου με αποτέλεσμα η Αστυνομία, να προχωρήσει σε χρήση χημικών.

Ο αγώνας:

Η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε θέμα στην τελική ανάπτυξη είτε αυτή είναι πάσα ή σουτ.

Στο 18’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή για την Ένωση, ο Μάνταλος μετά από την εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια, έπιασε την κεφαλιά όμως ο Σωτηριου μπλόκαρε.

Το παιχνίδι είχε γίνει αρκετά σκληρό και τα νεύρα ήταν αρκετά τα πρώτα λεπτά ενώ δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήταν στο 37’ , καλή ανάπτυξη από δεξιά για τους Κρητικούς, ο Σεμέντο βρέθηκε εκτεθειμένος στην περιοχή όμως το αδύνατο σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάρκα.

Ο ΟΦΗ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 43’ ξανά με τον Σεμέντο. Ο Τσιλιανίδης έκλεψε από τον Μπακάκη, πέρασε στον Σεμέντο αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε άουτ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Λόπες έκανε σέντρα, ο Ολιβέιρα κατέβασε στην περιοχή, έκανε γυριστό σουτ, αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε και πάλι, κρατώντας το 0-0.

Μετά το 20λεπτο ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι ωστόσο δεν βρήκε το γκολ κόντρα στην ομάδα του Νίκο Κωστένογλου. Οι Κρητικοί είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία, γεγονός που οφείλεται στο ότι η ΑΕΚ ήταν ψηλά, έχοντας κόψει τέλειος το κέντρο των γηπεδούχων.

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΟΦΗ το δεύτερο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 52’. Ο Σεμέντο έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια ξεγέλασε τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπάρκα και διαμόρφωσε το 1-0. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέτυχε το έκτο γκολ στο πρωτάθλημα.

Μετά το γκολ η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, έχοντας ουσιαστικά την πρώτη της τελική μετά την κεφαλιά του Ολιβέιρα στο 79’, η οποία πέρασε άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ η Ένωση προσπαθούσε να ισοφαρίσει η απερισκεψία του Βράνιες στοίχησε στους κιτρινόμαυρους. Ο Βόσνιος χτύπησε τον Μαρινάκη εκτός φάσης και αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη.

Σκορερ: Σεμέντο

Κίτρινες: Παουλίνιο, Λιβάγια, / Τσιλιανίδης

Κόκκινες: Βράνιες

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς(78’ Γιακουμάκης) , Παουλίνιο(61’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λόπεζ(83’ Ντελετιτς), Λιβάια, Ολιβέιρα

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης(90’+3’ Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Ναμπί(80’ Κουτρουμπής), Σεμέδο, Μάνος(59’ Φιγκεϊρέδο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ