Αποκάλυψε το πρακτικό της… διμελούς ΚΕΔ/ΕΟΚ η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Το πρακτικό που κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ η ΚΕΔ/ΕΟΚ στην εκδίκαση της Πέμπτης (16/5), από τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και από αυτό φαίνεται πως λείπει η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τους Πειραιώτες στην εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ της Δευτέρας (20/5), η ΚΕΔ/ΕΟΚ φέρεται να προσκόμισε άλλο πρακτικό από τον «περίφημο» ορισμό, στο οποίο φέρει την υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ