Αποκλεισμός για 2 χρόνια από την Ευρώπη για την Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε από την UEFA με δύο χρόνια αποκλεισμό από το Champions League και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ εξαιτίας του Financial Fair Play.

Για σοβαρές παραβάσεις αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι τιμώρησε τους “Πολίτες” και θα κληθεί να πληρώσει 32.500.000 λίρες.

Η τιμωρία θα ισχύσει από την επόμενη χρονιά και άρα η ομάδα του Μάντσεστερ θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Η Σίτι, στην ανακοίνωση της, ξεκινάει με το ότι είναι απογοητευμένη για την απόφαση και αναφέρει πως θα κάνει ότι μπορεί για να αρθεί η ποινή.

Ήδη, έχει προσφύγει στο CAS και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα αλλά και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δημιουργείται, βέβαια, το θέμα στην Premier League, καθώς δύσκολα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δύσκολα δεν θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα και,άρα , η πέμπτη θέση, λογικά, θα οδηγεί στο Champions League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ