Αποκλειστική συνέντευξη της Γεωργίας Γεωργιάδου στο kingsport.gr

H Γεωργία Γεωργιάδου δίνει συνέντευξη στον Δημήτρη Μαγγανάρη για το kingsport.gr.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά μας μιλάει για το ξεκίνημα και το μέλλον της στο τραγούδι, αλλά και την αγάπη της για την παρουσίαση στην τηλεόραση. Επιπλέον, η 19χρόνη τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει το πρότυπο της και πως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση από την Αθήνα. 

Απολαύστε την συνέντευξη που ακολουθεί και όπως φαίνεται, θα είναι ένα κορίτσι που θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον…

Tι ετοιμάζεις αυτόν τον καιρό και ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Προς το παρόν, δίνω όλο το βάρος στις εμφανίσεις μου στο Voice live stage, εδώ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μάκη Δημάκη και άλλους αξιόλογους συναδέλφους, όπου θα βρισκόμαστε όλο τον χειμώνα. Αργότερα, θα ήθελα να βρω ένα ωραίο κομμάτι για να μπω και εγώ σιγά- σιγά στη δισκογραφία.

Έχεις κάνει κάποια συνεργασία; Κάποιο single;

Μέχρι στιγμής έχω κάνει μια συνεργασία με τον γνωστό εδώ στη Βόρεια Ελλάδα Timo, ο οποίος είναι dj και ράπερ, στο κομμάτι ”Για σένα γραμμένο” , το οποίο πήγε πολύ καλά και ακούστηκε γενικά πολύ το καλοκαίρι.

Ακούστε το κομμάτι στο παρακάτω βίντεο:

 

Ποιο είδος μουσικής σου αρέσει περισσότερο και θα ήθελες κυρίως να ακολουθήσεις;

Ακούω σχεδόν τα πάντα! Κυρίως όμως, μου αρέσει η ξένη μουσική. Όσον αφορά το είδος της μουσικής που θα ήθελα να ακολουθήσω, θα προτιμούσα την pop μουσική σκηνή έως και το ελαφρολαϊκό τραγούδι.

Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις με το τραγούδι;

Μου άρεσε από μικρή να τραγουδάω, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω επαγγελματικά μέχρι και την ηλικία των 15, όπου άρχισα το ωδείο και μπήκε πιο έντονα η μουσική στη ζωή μου. Τότε κατάλαβα ότι το τραγούδι είναι αυτό που με γεμίζει και με εκφράζει ταυτόχρονα και έτσι είπα να προσπαθήσω να κάνω το hobby μου επάγγελμα.

Έχεις κάποιον/α  τραγουδιστή/ρια ως πρότυπο;

Η τραγουδίστρια που έχω ως πρότυπο είναι η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εκτός από υπέροχη φωνή, έχει καταφέρει αρκετά για τα ελληνικά δεδομένα, έχει καταξιωθεί και στο εξωτερικό και είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Τι δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει στον χώρο αυτo;

Στο μικρό διάστημα που τραγουδώ επαγγελματικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία και εύχομαι να μην τύχει στο μέλλον.

Αν έρθει πρόταση από την Αθήνα για γνωστό μαγαζί, θα άφηνες την Θεσσαλονίκη;

Αν ερχόταν κάποια σημαντική πρόταση από κάποιο καλό μαγαζί της Αθήνας, ναι, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να κατέβω στην Αθήνα.

Είσαι και παρουσιάστρια;  Ήταν κάτι που σου άρεσε από μικρή ή προέκυψε στην συνέχεια ;

Ασχολήθηκα περίπου δύο χρόνια με την τηλεόραση. Συγκεκριμένα, το δεύτερο χρόνο συμπαρουσίαζα μια ψυχαγωγική εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Η τηλεόραση είναι ένας χώρος που πάντα με εντυπωσίαζε και από πολύ μικρή ηλικία έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με την δημοσιογραφία. Τα πράγματα βέβαια, δεν ήρθαν όπως τα σχεδίαζα, καθώς πέρασα σε άλλη σχολή, παρόλα αυτά όμως σκοπεύω να σπουδάσω το αντικείμενο αυτό μιας και είναι παιδικό όνειρο και γιατί όχι, να ασχοληθώ κάποια στιγμή με αυτό.

Μπορεί να συνδυαστεί και η παρουσίαση και το τραγούδι;

Κατά τη γνώμη μου μπορούν να συνδυαστούν, καθώς και τα δυο επαγγέλματα έχουν να κάνουν με τα media. Πόσο μάλλον, αν η παρουσίαση έχει να κάνει με τον ψυχαγωγικό τομέα.

Πως φαντάζεσαι την Γεωργία στο μέλλον; Παρουσιάστρια; τραγουδίστρια;  Ή να ασχοληθείς με αυτό που σπουδάζεις, την θεολογία;

Η θεολογία είναι το αντικείμενο που σπουδάζω και παρόλο που όσο το γνωρίζω, μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον, θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό, καθώς έχω άλλες προτεραιότητες. Θα ήθελα να συνεχίσω την πορεία μου στο τραγούδι, να βγάλω όμορφα κομμάτια που θα αρέσουν στον κόσμο και θα τα αγαπήσει. Αν βέβαια, πρόεκυπτε κάτι στο χώρο της τηλεόρασης θα προσπαθούσα να τα συνδυάσω, γιατί μου αρέσουν εξίσου και τα δύο επαγγέλματα.

Με τόσα πράγματα που ασχολείσαι, σου περισσεύει καθόλου ελεύθερος χρόνος και πως σου αρέσει να τον περνάς;

Όταν βάζεις πρόγραμμα, πιστεύω πως μπορείς να προλαβαίνεις τα πάντα. Έτσι και εγώ προσπαθώ να βρίσκω ελεύθερο χρόνο για μένα και για τους δικούς μου ανθρώπους που είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου. Συνήθως, όταν έχω ελεύθερο χρόνο, βγαίνω για καφέ ή για φαγητό με φίλες μου και προσπαθώ να πηγαίνω ταξίδια.

Και μία ερώτηση αθλητικού περιεχομένου… Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα και αν την παρακολουθείς στο γήπεδο;

Αν και μου αρέσει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, δεν φανατίζομαι και δεν υποστηρίζω συγκεκριμένες ομάδες, πέραν βέβαια της Εθνικής μας που την υποστηρίζω φανατικά. Στο γήπεδο έχω πάει μερικές φορές  στο Κλεάνθης Βικελίδης, λόγω του μπαμπά που είναι Αριανός (γέλια)!

Ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του Kingsport.gr…

Να χαμογελάτε πάντα και να προσπαθείτε να περνάτε όσο καλύτερα γίνεται με ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί αυτά που μας μένουν στην τελική είναι μόνο όμορφες στιγμές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ