Αποσύρεται η Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα. Η ιστορική αρχηγός του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει το σκουφάκι της και θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Μανωλιουδάκη στην μεγάλη καριέρα της με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 1 LEN Euroleague, 1 LEN Trophy και ένα Super Cup. Παράλληλα, έχει πανηγυρίσει πολλούς εγχώριους τίτλους. Πολλές ήταν οι επιτυχίες της και με το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας.

Μετά το ματς με τη Σαμπαντέλ η Μανωλιουδάκη έκανε γνωστό ότι αυτό ήταν το τελευταίο της Final Four.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και κοιτάμε το αύριο. Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν.

Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όσοι είδαν τον αγώνα μπορούν να καταλάβουν ότι παίξαμε σε μια εδρα που ήταν έδρα σήμερα. Ευχαριστούμε τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, τόσα χρόνια, χάρη στην διοικητική και οικονομική σταθερότητα που μας προσφέρουν, παρέχοντας μας ότι χρειαστούμε. Τα λόγια είναι λίγα για να τους ευχαριστήσουμε. Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ