Αποχαιρετά τα Γιάννενα και ο Βιδάλ

Ο Ίγκορ Βιδάλ δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννενα μετά από τρία χρόνια. Ο παίκτης ήρθε στα Γιάννενα το 2016 από την Λοντρίνα και μέχρι τώρα είχε 41 συμμετοχές και μόλις τρία γκολ.

Οι δύο πλευρές θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο 22χρονος Βραζιλιάνος απογοήτευσε την φετινή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «χωρισμός» ήταν αναμενόμενος και ο ποδοσφαιριστής το γνώριζε.

Φέτος, μετρά 15 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ και τρεις στο Κύπελλο, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ. Οι μέτριες εμφανίσεις του και ο υποβιβασμός της ομάδας οδήγησαν τις δύο πλευρές στην λύση της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε την ομάδα και τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννενα με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέροντας τα εξής:

«Ευχαριστώ PAS Giannina, ευχαριστώ Γιάννενα για τα 3 χρόνια που ήμασταν μαζί, θα μείνετε για πάντα στη καρδιά μου. Ευχαριστώ κάθε παίκτη ξεχωριστά, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα άτομα που δουλεύουν στην ομάδα, για όλη τη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα είχα μεγάλη επιρροή σε μένα. Ο Θεός μαζί σας πάντα. Ευχαριστώ πολύ #VIDAL33».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ