Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Ιγκουαΐν

Δύσκολη είναι η παραμονή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην Τσέλσι, σύμφωνα με όσα είπε ο αδελφός του σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Ο Ιγκουαΐν θέλει να σεβαστεί το συμβόλαιο του και άρα θα μείνει στην Γιουβέντους για άλλα δύο χρόνια. Οι εμφανίσεις του με τον σύλλογο ήταν πολύ καλές, άλλωστε το να αγωνιστεί για κάποιο άλλο σύλλογο στην Ιταλία δεν είναι μία εφικτή λύση. Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού σε κανέναν, αλλά εάν ο Γκονζάλο είναι να παίζει ξανά στην Ιταλία, αυτό θα γίνει μόνο για την Γιουβέντους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκολας Ιγκουαΐν.

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για την επιστροφή του στην Ρίβερ Πλέιτ τίμησε: «Πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς, καθώς είναι μόλις 31 και μόλις ‘επαναφορτίσει’ τις μπαταρίες του, θα είναι σε θέση για να βοηθήσει την Γιουβέντους. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο απόσυρσης του από την εθνική ομάδα, καθώς ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει χώρο για τους νεότερους παίκτες, διότι όταν βρίσκεσαι σε εθνικό επίπεδο για τόσο καιρό είναι μία μεγάλη ευθύνη. Αυτή την στιγμή επέλεξε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ