Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα

Δύσκολη φαίνεται η παραμονή του Ντράγκαν Σάκοτα στη τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα καθώς πάρθηκε από κοινού η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «Kurir» λόγος είναι κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 68χρονος προπονητής με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν να «χωρίσουν».

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή, με το πρώτο όνομα την λίστα της ομάδας να είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου.

Η σερβική ομάδα που εξασφάλισε, μετά από απόφαση της Ευρωλίγκα, θέση στην διοργάνωση και τη νέα σεζόν, έχει αρχίσει σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της.

Θυμίζουμε πως η σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώθηκε οριστικά χθες στις 27/05, καθώς μετά την Ευρωλίγκα, η πανδημίας χτύπησε και την Αδριατική Λίγκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ