Αποχώρησε η Κατερίνα Χατζηδάκη από τον πάγκο της Χατάι

Παρελθόν από την ομάδα της Χατάι αποτελεί η Κατερίνα Χατζηδάκη.

Η έμπειρη Ελληνίδα προπονήτρια, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας σε αυτή και πολλές επιτυχίες.

Το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

“Μετά από 5 χρόνια στη Χατάι, ήρθε η ώρα για εμένα να πω αντίο. Σε αυτά τα 5 χρόνια, φέραμε στην πόλη 2 Σούπερ Καπ, παίξαμε 1 φορά σε τελικό Σούπερ Λιγκ, 1 φορά σε τελικό Κυπέλλου Τουρκίας, 2 φορές στα ημιτελικά του Γιούροκαπ και συμμετείχαμε δύο φορές στην Ευρωλίγκα, κάνοντας τη Χατάι υπερήφανη και κερδίσαμε το σεβασμό σε Τουρκία και Ευρώπη. Σε αυτά τα 5 χρόνια είχα μια δεύτερη οικογένεια σε αυτή την πόλη και αυτή τη χώρα, έκανα μερικούς παντοτινούς φίλους και μαζί μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές. Τα τελευταία 2 χρόνια, δυστυχώς κάποιες καταστάσεις δεν μας επέτρεψαν να είμαστε δημιουργικοί και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γιατί είναι αυτό που δημιούργησε αυτή η ομάδα. Να παλεύει. Η Χατάι πάντα θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι εδώ, όλες τις παίκτριες που δουλέψαμε μαζί και χτίσαμε αυτή την ομάδα, το εξαιρετικό επιτελείο μου που ξοδέψαμε πολλές ώρες μαζί ασταμάτητα από το ξεκίνημα και τέλος αυτούς τους μοναδικούς φιλάθλους που με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Με την υποστήριξή σας, την αγάπη σας, ακόμη και την κριτική σας, με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη προπονήτρια. Μείνετε δίπλα στην ομάδα, το αξίζουν”.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Χατζηδάκη στο Kingsport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ