Αποχώρηση Φαράντου και Καρασναφέρη από τον Λεβαδειακό

Με σημερινή ανακοίνωση, ο Λεβαδειακός έκανε γνωστό την αποχώρηση του Δημήτρη Φαράντου και του Γιώργου Καρασναφέρη. Η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο την Κυριακή ήταν αυτό που ώθησε την διοίκηση να προβεί σε αλλαγές.

Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση του Φαράντου, αφού βρίσκεται στην ομάδα 15 χρόνια. Διετέλεσε προπονητής, γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής στους Βοιωτούς. Από την άλλη, το καλοκαίρι, ο Γιώργος Καρασναφέρης ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου της ΠΑΕ καθώς και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ανλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της  συνεργασίας με τους κυρίους  Κασναφέρη Γεώργιο και Φαράντο Δημήτριο.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τους ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και τους εύχεται κάθε επιτυχία επαγγελματική και προσωπική».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ