Από την Άρσεναλ στην Νυρεμβέργη ο Μαυροπάνος

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη Νυρεμβέργη από την Άρσεναλ και θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Μετά τον τραυματισμό που είχε που τον κράτησε εκτός στη μεγαλύτερη διάρκεια της έως τώρας σεζόν και δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό.

Ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να μην έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τον Έλληνα στόπερ αλλά πιστεύει αυτόν και θέλει να τον δει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να βοηθήσει στην επόμενη σεζόν, σε μια θέση που πονάνε οι “Κανονιέρηδες”.

Ο 22χρονος παίκτης αποκτήθηκε επί Αρσέν Βενγκέρ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλσατός τεχνικός είχε δει κάτι στο πρόσωπο του, τον χρησιμοποίησα αρκετές φορές ενώ ντεμπούτο έκανε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Φέτος, κατάφερε να αγωνιστεί μία φορά, κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ