Αρέγκι : «Το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός χαφ, Αντριάν Αρέγκι βρίσκεται πρώτος στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό απάντησε πως το μέλλον του είναι στην ΑΕΚ .

«Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Σαν Μαρτίν. Όλα έχουν τακτοποιηθεί. Μετέφερα στον σύλλογο τις προθέσεις μου και κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η μοναδική πιθανότητα για μένα αυτή τη στιγμή. Ήμουν ξεκάθαρος και το μέλλον μου είναι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρέγκι.

Επιπλέον μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του (0-3) από τη Νιούελς, ο Αρέγκι ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον σύλλογο τονίζοντας πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, αλλά και την κατανόηση για την αποχώρηση του 26χρονου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ