Αρέσει ο Αουάρ στην Τσέλσι

Στο στρατόπεδο της Τσέλσι κοιτάζουν την επόμενη μέρα και την αγωνιστική του σαββατοκύριακου με την Μπόρνμουθ (29/2), μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η ήττα αυτή εμφάνισε αρκετά κενά, τόσο στην αμυντική λειτουργία των “Μπλε” όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Οι Λονδρέζους, ήδη κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών που θα τους απασχολήσουν το καλοκαίρι και μια από αυτές είναι ο Χουσέμ Αουάρ της Λυών. Ο Γάλλος ήταν ο καλύτερο παίκτης της Λυών στην αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους. Βγάζοντας, μάλιστα, την ασίστ στο γκολ του Τουσάρ, στην νίκη των Γάλλων με 1-0, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λυών το περασμένο καλοκαίρι πούλησε τον MVP, θα έλεγα κάνεις, της την σεζόν 2018-19, Ναμπίλ Φεκίρ στην Ρεάλ Μπέτις, δείχνοντας πως η ομάδα του Λυών δεν πουλάει σε χαμηλές τιμές.

Η αξία του Γάλλου μέσου φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, με τους “Μπλε” να πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά, αν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα τέτοιο ποσό το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος ταλαντούχος μέσος, φέτος έχει κάνει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει 9 γκολ και έχει μοιράσει και 7 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ