Αργεντίνικη υπόθεση ο τελικός του «Copa Libertadores»

Αργεντίνικη  υπόθεση ο τελικός του «Copa Libertadores» καθως η Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ για πρώτη φορά.

Η Μπόκα Τζούνιορς εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό αποκλείοντας την Παλμέιρας με συνολικό σκορ 4-2. Στον δεύτερο αγώνα οι Αργεντίνοι κόλλησαν στην ισοπαλία 2-2 με τους Βραζιλιάνους.  Η Παλμέιρας που είδε να της ακυρώνεται γκολ του Ενρίκε στο 10΄ με τη χρήση του VAR, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18΄ από το γκολ του Ραμόν Αμπίλα. Όμως ανέτρεψε το σκορ, πρώτα (51΄) με τον Γκαρσία και στη συνέχεια  (60’) με πέναλτι του Γκόμεζ. Η Μπόκα κατάφερε να ισοφαρίσει (70’) σε 2-2 με τον Ντάριο Μπενεντέτο, με σουτ από 25 μέτρα.

Από την αντίπερα όχθη η Ρίβερ Πλέιτ εξασφάλισε την πρόκριση νικώντας την κάτοχο Γκρέμιο με 1-2. Οι Βραζιλιάνοι αν και προηγήθηκαν στο 36΄ με τον Γκόμες. Ωστόσο η Ρίβερ ήταν αυτή που πήρε την νικη με δράστες τους Ραφαελ Μπορέ στο 82΄ και Μαρτίνες στο 90+5 .

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 7 Νοεμβρίου στο Λα Μπομπονέρα, και στις 28 Νοεμβρίου, στο Μονουμεντάλ.

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες του Μπουένος Άιρες στο Libertadores ήταν το 2015 σε έναν αγώνα που διακόπηκε στο ημίχρονο, αφού οι οπαδοί της Μπόκα επιτέθηκαν στους παίκτες της Ρίβερ στο τούνελ των αποδυτηρίων με σπρέι πιπεριού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ