Αρνητικός για αναβολή του ντέρμπι ο ΕΣΑΚΕ, αναμονή από ΚΕΔ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΕΣΑΚΕ δεν επιθυμεί την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή.

Ο λόγος είναι πως από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να μην αγωνιστούν (μιας και δεν φαίνεται πιθανό η ΚΕΔ να ορίσει ξένους διαιτητές, όπως έχει ζητηθεί), αυτή η αναβολή δεν θα προσφέρει πρακτικά τίποτα παρά μόνο προβλήματα. Κι αυτό γιατί θα μείνει στον αέρα ένα παιχνίδι που είναι άγνωστο πότε μπορεί να οριστεί λόγω των υποχρεώσεων των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος να μη βρεθεί ημερομηνία μέχρι και τη διεξαγωγή των playoffs της Ευρωλίγκας (στα οποία φαίνεται πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ έχει ελπίδες και ο Παναθηναϊκός), ενώ η κανονική περίοδος στην Basket League θα πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί για να προκύψει τελική κατάταξη και τα ζευγάρια των playoffs. Κι ασφαλώς πέρα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι, υπάρχει και το ζήτημα αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό (εκκρεμεί και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ) που ασφαλώς θα επηρεάσει την τελική κατάταξη στην Α1.

Την ίδια ώρα, η κλήρωση για τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στην Basket League θα γίνει τελικά την Πέμπτη κι όχι σήμερα, καθώς είναι προφανές πως και η ΚΕΔ περιμένει τις αποφάσεις της λίγκας ή του υφυπουργού για την τύχη του ντέρμπι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ