Αρτέτα: “Η Άρσεναλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Αγγλία”

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει η Άρσεναλ να παίζει με περισσότερη αλαζονεία καθώς πιστεύει ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην αρχηγός των «κανονιέρηδων» ανέλαβε πρώτος προπονητής αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης.

Ο Ισπανός αναγνωρίζει ότι υπάρχει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα και γι’αυτό τον λόγο δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια και απέχει από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Είμαστε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Αγγλία και πρέπει να παίξουμε με λίγη περισσότερη αλαζονεία. “Αυτό το γήπεδο πρέπει να δημιουργήσει ξανά φόβο, τον οποίο μισούσα όταν ερχόμουν εδώ ως αντίπαλος και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δύναμη για να κάνουμε τους αντιπάλους να φοβούνται  να παίξουν εδώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ