Αστέρας-Παναχαϊκή σημειώσατε “Χ”

Σε φιλική αναμέτρηση στην Τρίπολη Αστέρας Τρίπολης και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος κύλησε υπέρ των γηπεδούχων όπου αυτοί είχαν τον πρώτο λόγο των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες που πέρασαν όμως αναξιοποίητες.

Στην επανάληψη του ημιχρόνου η αναμέτρηση ήταν αρκετά νωχελική. Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες, χαμηλός ο ρυθμός και γενικότερα πολύ κακό το θέαμα.

Στο 74′ η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Αντωνακόπουλο να έχει εύκολο έργο απέναντι στον εξουδετερωμένο Μιχαήλ, μιας και ο Κύπριος πορτιέρο του Αστέρα έκανε λάθος εκτίμηση της σέντρας από τα πλάγια.

Οι Αρκάδες βρήκαν τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσια λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 89′ ο Τασουλής χρίστηκε σκόρερ έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Τζίμα.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Άνχελ, Ματρικάρντι, Αντζουλάς, Βλάχος, Μπέλοκ, Μόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας, Μαρκ Φερνάντεθ, Τζίμας, Κρέσπι.

Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Χριστόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Παναγιώτου, Κυριακόπουλος, Τερεζίου, Βαλιέντε, Τασουλής, Καπίγια, Δουβίκας

 

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μαυρίας, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Βαρσαμίδης, Κυνηγόπουλος.

Στον πάγκο οι: Καπούταγλης, Ατανάκοβιτς, Μουστακόπουλος, Παταπής, Κολ, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης, Αντωνακόπουλος, Μασούρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ