Ασταμάτητη η Ιταλία-Ξανά ισόπαλη η Ισπανία

Με το επιβλητικό 5-0 νίκησε η Ιταλία το Λίχτενσταϊν στην έδρα του, ενώ Σουηδία και Ισπανία μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Φινλανδία επικράτησε κόντρα στην Αρμενία, όπως επίσης και η Γεωργία απέναντι στο Γιβραλτάρ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Φινλανδία-Αρμενία

Με 3-0 νίκησε η Φινλανδία την Αρμενία.

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους είναι στη δεύτερη θέση του δεκάτου ομίλου με 15 βαθμούς, ενώ η Αρμενία είναι 4η με 10 βαθμούς και μια θέση πιο ψηλά από την Ελλάδα.

Ο Γιένσεν στο 31ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πούκι ήρθε να γράψει το 2-0 στο 61’ και το τελικό 3-0 στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Νήσοι Φερόες-Μάλτα

Οι Νήσοι Φερόες επικράτησαν με 1-0 κοντά στη Μάλτα.

Με τους τρεις βαθμούς που απέσπασαν από τη Μάλτα οι γηπεδούχοι είναι 5οι με 3 βαθμούς, ενώ η Μάλτα είναι τελευταία, έχοντας και αυτή 3 βαθμούς.

Ο Μπάλντβινσον στο 71ο πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Σουηδία-Ισπανία

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σουηδία και την Ισπανία με 1-1.

Με τος δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, η Ισπανία παραμένει πρώτη με 20 βαθμούς, ενώ η Σουηδία ακολουθεί με 15 βαθμούς.

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν αυτός που στο 50ο λεπτό σκόραρε για τους Σουηδούς, όμως ο Ροντρίγκο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Γιβραλτάρ-Γεωργία

Νικήτρια αναδείχθηκε η Γεωργία κόντρα στο Γιβραλτάρ με 3-2.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χαραϊσβίλι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και έντεκα λεπτά αργότερα ο Κανκάβα έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 66’ με τον Κασκιάρο και οχτώ λεπτά αργότερα ο Τσιπολίμα έφερε το ματς στα ίσα.

Δεν ήταν όμως αρκετό, αφού στο 84’ ο Κβιλιτάια σκόραρε και χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη με το τελικό 2-3.

Ρουμανία-Νορβηγία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Νορβηγία, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Στο 62’ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Μιτριτα, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρλοθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Λίχτενσταϊν-Ιταλία

Ακάθεκτη η Ιταλία νίκησε το Λίχτενσταϊν με 5-0, στην έδρα του.

Με τη νίκη της η Ιταλία φιγουράρει στην κορυφή του δεκάτου ομίλου με 24 βαθμούς, ενώ το Λίχτενσταϊν είναι τελευταίο με μόλις 2 βαθμούς.

Με το… καλησπέρα μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπερναντέσκι πέτυχε το 0-1. Ο Μπελότι στο 70’ έκανε το 0-2 και εφτά λεπτά αργότερα ο Ρομανιόλι έγραψε το 3-0 για τους Ιταλούς. Ο Ελ Σαράουι στο 82’ ήρθε για να κάνει το 4-0, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους το έδωσε ο Μπελότι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ελβετία-Ιρλανδία

Τη νίκη πήρε η Ελβετία απέναντι στην Ιρλανδία με 2-0.

Ο Σεφέροβιτς μόλις στο 16ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Ελβετία.

Ισραήλ-Λετονία

Το Ισραήλ επικράτησε κόντρα στη Λετονία με 3-1.

Στο 16ο λεπτό ο Νταμπούρ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ζαχαβί ήρθε να κάνει το 2-0.

Ο Κάμες στο 40’ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1, αλλά δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Νταμπούρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ