Ασταμάτητη η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είδε και απόειδε για κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ», όμως χάρη σε δύο γκολ του Σαλάχ κι από ένα τον Μανέ- Φιρμίνο κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη (4-3) και να πάει εκ νέου στο +7 από τη δεύτερη Σίτι.

Ακάθεκτη η Γιουνάϊτεντ

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 επί της Μπράιτον και πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Σημαντικές νίκες για Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον.

Εκπληξη για τα “ζαχαρωτά”

Σε μία σημαντική νίκη επί της Έβερτον έφτασε η Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο τους γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η Έβερτον ήταν να μειώσει σε 2-1 στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Με τη νίκη αυτή η Σαουθάμπτον ξέφυγε τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και πήρε μία βαθιά ανάσα.

Αποφασισμένη η Νιουκαστλ

Η Νιουκάστλ μπήκε αποφασισμένη για να πάρει τη νίκη σήμερα και τα κατάφερε. Μ’ ένα γκολ στο πρώτο και δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-0 της Κάρντιφ. Με τη νίκη αυτή ξέφυγε με 2 βαθμούς από την Κάρντιφ και ταυτόχρονα από την τριάδα του υποβιβασμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ