Αυτοί βρίσκονται στα υπόψιν για τη θέση του τερματοφύλακα

Η ρήξη μεταξύ Ολυμπιακού και Ανδρέα Γιαννιώτη είναι δεδομένη και όλα δείχνουν πως ο 26χρονος γκολκίπερ, που γυμνάζεται μόνος του, θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα λέγεται πως η Ντιναμό Κιέβου και μια ομάδα από την Τσεχία έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα υπόψη του δύο λύσεις από την πατρίδα του. Η μία είναι του 27χρονου Κλαούντιο Ράμος, αρχηγού και βασικού στην Τοντέλα, που δεσμεύεται μέχρι το 2020, και η άλλη του 31χρονου Ζοσέ Κάρλος Μαραφόνα, που είναι αναπληρωματικός στην Μπράγκα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οι Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις από Γαλλία και Ισπανία, ενώ από την ελληνική αγορά υπάρχει ο 28χρονος Σλοβένος Μάτιτς Κότνικ που ανήκει στον Πανιώνιο και ο 25χρονος Γαλλοκαμερουνέζος Ντεβίς Επασί του Λεβαδειακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ