«Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Αν και προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και αρκέστηκε στον έναν της ισοπαλίας, ενώ καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η αποβολή του Γκοϊκοβιτς στο πρώτο λεπτό.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μακέντα στο 3ο λεπτό, και δέχτηκαν την ισοφάριση με τον Ντέλετιτς στο 54΄ και έμεινε για τρίτο συνεχή αγώνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας

Με το… καλησπέρα, μόλις στα 35(!) δευτερόλεπτα, αφού ξεκίνησε το ματς ο Γκοϊκοβιτς πήρε κόκκινη κάρτα και η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ το πέναλτι κέρδισε ο Μακέντα.

Ο Ιταλός στο τρίτο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εμμανουηλίδης έχασε τεράστια ευκαιρία με ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ινσούα στο 13’ σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάλι έξω, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε καλή ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος με κεφάλια έστειλε δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων τη μπάλα.

Στο 29’ ο Εμμανουηλίδης σούταρε χαμηλά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κρίστινσον.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 43’ τους πράσινους με τον Μιλοσάλεβιτς, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο 54’ ο Ντέλετιτς έκλεψε τη μπάλα, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τον ίδιο να φέρνει το ματς στα ίσα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Δώνης με κεφάλια προσπάθησε να σκοράρει, αλλά εύκολα έπιασε κ Κρίστινσον.

Στο 66’ ο Καρανίκας σούταρε, με τη μπάλα να περνάει αρκετά έξω, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μακέντα από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Παντελάκης με κεφάλια στο 74’ έστειλε τη μπάλα άουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουνιέ.

Στο 87’ ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα. Μάλιστα εκεί υπήρξε και πέναλτι, καθώς υπήρξε τράβηγμα στην φανέλα του Ιταλού, αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής.

Ο Κουρμπέλης στο 93’ είχε τρομερή ευκαιρία, αλλά με έσωσε ο Κρίστινσον.

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός και οι πράσινοι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με τη Λάρισα.

Κίτρινες: Γιακιμόφσκι, Τζανδάρης, Μαυρομμάτης, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς

Κόκκινες: Γκοϊκοβιτς

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Δώνης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (46’ Άλτμαν), Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63’ Μουνιέ), Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί

Λάρισα: Κρίστινσον, Μπαργκάν (7’ Γκόλιας), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (77’ Μόρας), Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάβκα (59’ Ακόστα), Καρανίκας, Σεσέροβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ