Αφεντικό της πόλης η Βαλένθια!

Με το βλέμμα καρφωμένο στην Ευρώπη συνεχίζει η Βαλένθια, καθώς επικράτησε της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι, δείχνοντας την επιβλητική της εικόνα στην 32η αγωνιστική της Laliga. Θετικά αποτελέσματα πήραν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ.

Βαλένθια – Λεβαντε 3-1 

Η Βαλένθια επιβλήθηκε της Λεβάντε στο ντέρμπι της πόλης με 3-1 και παραμένει ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης. Το σκορ για τις «νυχτερίδες» άνοιξε στο 2’ ο Μινα

ΗΛεβάντε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μιας και το μοναδικό της γκολ της το χάρισε ο Σολερ στο 56’.

Ενα λεπτό αργότερα ο Γκουέδες διόρθωσε το λάθος και έγραψε το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν και στο 63’ ο Μίνα πέτυχε και δεύτερο γκολ για το τελικό 3-1. Η Βαλένθια έφτασε τους 49 βαθμούς και στην 6η θεση, τρεις βαθμούς μακριά από την 4η Σεβίλλη.

Βαγιαδολίδ – Χετάφε 2-2

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Βαγιαδολίδ και Χετάφε στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Χετάφε μόλις στο 14’ προηγήθηκε με τον Αραμπαρι, αλλα ο Γκουαρτιόλα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Η Βαγιαδολίδ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή μετα την αποβολή του Ολιβέρα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουναλ βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ. Ο Μολίνα στο 90’+6’ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο βρήκε στόχο και έγραψε το τελικό 2-2.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-2

Νίκη με 3-2 πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Ράγιο Βαγιεκάνο με τον Γουίλιαμς μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 45’ ο Μιλένο ισοφάρισε αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξανά ο Γουίλιαμς έβαλε μπροστά το σκορ την Αθλέτικ, ενώ στο 72’ ο Γκαρσία πέτυχε και το τρίτο γκολ για την Μπιλμπάο. Ο ντε Τόμας μείωσε στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-2 χωρίς να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ- Έιμπαρ 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Σοσιεδάδ και Έιμπαρ, με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν την νίκη από τα «ποδια» στο 85’. Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Σοσιεδάδ προηγήθηκε με τον Χουάνμι, όμως πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Τζόρνταν ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Χιρόνα – Βιγιαρεάλ 0-1

Το τρίποντο της νίκης πήρε και η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Χιρόνα, αφού επικράτησε με 1-0, στην εκτός έδρας αναμέτρηση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 7’ ο Τσύκγουέζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ