Αφιερωμένη στην Ταρπάγκου η νίκη του ΠΑΟΚ

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Άτυχη στάθηκε η Ανθούλα Ταρπάγκου κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το παρκέ. Οι Θεσσαλονικιές έφθασαν με άνεση στην επικράτηση, με το Βασίλη Μασλαρινό να αφιερώνει την επιτυχία τους στην αρχηγό τους: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην αρχηγό μας, την Ανθούλα, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και της ευχόμαστε περαστικά».

Όσον αφορά στο κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος από το ματς, συμπλήρωσε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»: «Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, ωστόσο μετά τη δεύτερη περίοδο η ομάδα βρήκε το ρυθμό της και πήραμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Στις τελευταίες αναμετρήσεις η ομάδα έχει δείξει την ποιότητά της και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και πλέον βρισκόμαστε μόνοι μας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που είναι και η καλύτερη ανταμοιβή των κόπων μας!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ