Αύριο αναμένεται να αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ για τις διοργανώσεις εάν υπάρξει διακοπή

Αύριο Τετάρτη αναμένεται η τηλεδιάσκεψη όλων των ομοσπονδιών ποδοσφαίρου με την ΟΥΕΦΑ, όσον αφορά το τι μέλει γενέσθαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα εθνικά πρωταθλήματα.

Σχετικά με το Euro, το πιθανότερο είναι να μετατεθεί για το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, εξετάζεται το ενδεχόμενο, εφόσον οι διοργανώσεις συνεχιστούν, οι προημιτελικοί να διεξαχθούν ως μονά παιχνίδια, με τους ημιτελικούς και τον τελικό να γίνουν με τη μορφή φάιναλ φορ.

Επιπλέον, ακόμη ένα ζήτημα που υπάρχει, είναι το τι θα γίνει με τα εθνικά πρωταθλήματα. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα περάσει την οδηγία, για τα πρωταθλήματα που δεν θα συνεχιστούν, ο τίτλος να δοθεί στην ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Το ίδιο θα γίνει και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και για τον υποβιβασμό. Παρόλα αυτά, για το συγκεκριμένο ζήτημα, ειδικά για τον υποβιβασμό, θα αφεθεί στη διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε διοργανώτριας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ