Αύριο στο Ρέντη ο Κωστή, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Κύπριος αμυντικός, αύριο θα παρευρεθεί στο Ρέντη όπου θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους οποίους θα αγωνίζεται μαζί από την νέα σεζόν.

Αυτό έκανε γνωστό με δηλώσεις του σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο μάνατζερ του παίκτη, επιβεβαιώνοντας έτσι, και την οριστικοποίηση της μεταγραφής του νεαρού μέσου από την Νέα Σαλαμίνα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ιωάννης Κωστή έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, όπου είχε τις τελικές συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του.

Αύριο θα επισκεφθεί και θα ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Κύπρο. Θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ως δανεικός από τους Πειραιώτες, μέχρι το καλοκαίρι που αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ