Α’ Εθνική Γυναικών: Κάλεσμα του Μεσολογγίου στον κόσμο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας γυναικών την προσεχή Κυριακή, μετά από μία εβδομάδα διακοπής, με την 11η αγωνιστική και τελευταία για τον α’ γύρο.

Στο Ενωσιακό Γήπεδο “Θεόδωρος Πασσιόπουλος” την προσεχή Κυριακή 26/1 στις 15:00, το Μεσολόγγι 2008 που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 19 βαθμούς, υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της πόλης, να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτριών.

Η ανακοίνωση του Μεσολογγίου 2008:

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς παιχνίδια για τη Α’ Εθνική κατηγορία, το Μεσολόγγι 2008 επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κι αγωνίζεται εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, απέναντι στην πολύ ισχυρή και αήττητη ομάδα (τα τελευταία δύο χρόνια και ισόβιο πρωταθλητή) του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 15.00 στο ενωσιακό γήπεδο” Θεόδωρος Πασσιοπουλος”.

Αυτή την Κυριακή σας θέλουμε όλους δίπλα στην ομάδα μας, στο ενωσιακό γήπεδο να εμψυχώσουμε τις παίκτριες και το τεχνικό μας επιτελείο. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ενωσιακό γήπεδο.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008. Μία πόλη…. μία περιοχή… ένας Νομός.. μία οικογένεια…. μία ομάδα…. μία παρέα.!!!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ