Α’ Εθνική Γυναικών: Νίκες για ΠΑΟΚ, Άρη, Μεσολόγγι, Ατρόμητο

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής γυναικών. Στην 1η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-4 από τη Γλυφάδα, ο Άρης επικράτησε με 5-1 του Αγροτικού Αστέρα, το Μεσολόγγι νίκησε με 4-1 τις Αβαντίδες, ενώ νίκες πέτυχαν ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ και οι Ελπίδες Καρδίτσας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος  Αθ.- Α.Ο Τρίκαλα 2011  2-0
(Φυτίλη, Γατούδη)

Μεσολόγγι 2008-Αβαντίδες Χαλκίδας 4-1
(Μαρκουτσά χ2, Γιαννακά, Βάτσικα – Γιαμαλή)

Οδυσσέας Γλυφάδας-ΠΑΟΚ 0-4
(Μπετανκούρ χ4)

Άρης-Αγροτικός Αστέρας 5-1
(Παντελιάδου χ2, Κοκοβιάδου, Τζόρτζεβιτς, Μανταντζή-Κεχαγιά)

Ο.Φ.Η-Α.Ε.Λ  1964 2-1
(Κυδωνάκη χ2 – Λεμέ)

Ελπίδες Καρδίτσας-Γιάννενα wfc  1-0
(Λιάκου)

Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 0-4

Στη Γλυφάδα, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-4 του Οδυσσέα. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Αριέτα Μπετανκούρ που πέτυχε και τα 4 τέρματα, στο 17’ με πλασέ, στο 35’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 48’ με σουτ και στο 66’ με πλασέ ύστερα από πολύ ωραία ατομική ενέργεια.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Γυναικών, Αντώνη Πριόνα, αλλά και της Ελένης Πελετίδου, μέλος του τεχνικού επιτελείου των γυναικείων εθνικών ομάδων, η οποία έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο συλλόγων.

Οδυσσέας Γλυφάδας: Γαβριηλίδη, Καπνίση, Κοσσόβα, Αναστασίου, Τερζή, Παπακώστα, Νταρζάνου, Πετράκη, Μπατζάκα, Στεφάτου, Ντζανή

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Νεφρού, Σμιλίκοβιτς, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Δημητρίου, Μήτκου, Πούλιου, Πίτσιου, Μπετανκούρ. Αγωνίστηκαν και οι: Βαρδαλή, Δοϊρανλή, Στράντζαλη, Ζώτου.

Άρης-Αγροτικός Αστέρας 5-1

Στο γήπεδο της Τριανδρίας, ο Άρης νίκησε με 5-1 τον Αγροτικό Αστέρα. Δύο τέρματα σημείωσε η Δήμητρα Παντελιάδου και από ένα οι Κοκοβιάδου, Τζόρτζεβιτς και Μανταντζή, ενώ για τις φιλοξενούμενες σκόραρε η Κεχαγιά.

Άρης: Μαργαρίτη, Τσιγγελίδου, Πασπάλη, Μελισσού, Πύθουλα, Παράσχου, Μανταντζή, Τζόρτζεβιτς, Σοφιολάκη, Παντελίαδου, Κοκοβιάδου. Αγωνίστηκαν και οι: Νταφοπούλου, Μουστάκη, Τσακλίδου, Αντωνιάδου.

ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-1

Τους 3 βαθμούς της νίκης πήρε και ο ΟΦΗ, με 2-1 επί της Λάρισας στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Και τα δύο τέρματα των Κρητικών πέτυχε η Βάσω Κυδωνάκη, στο 10’ και στο 80’, ενώ στο μεταξύ η ΑΕΛ είχε ισοφαρίσει στο 28’ με τη Λεμέ.

ΟΦΗ: Αποστολάκη, Σηφάκη, Πίτση, Κατιρτσίδου, Κουνάλη, Τριβυζάκη, Κυδωνάκη, Κοκοτσάκη, Νικηταρά, Αραβιάκη. Αγωνίστηκαν και οι: Παπακωνσταντή, Γεμιστού, Κατερίνη, Αεράκη

Ατρόμητος-Τρίκαλα 2-0

Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τα Τρίκαλα στο Περιστέρι. Τα τέρματα για την γηπεδούχο ομάδα πέτυχαν οι Φυτίλη και Γατούδη. Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς της Καλδή για τον Ατρόμητο και της Σακελλάρη για τα Τρίκαλα.

Μάλιστα, για την Ευαγγελία Καλδή η οποία στραβοπάτησε κατά την προσγείωση, μετά από διεκδίκηση μπάλας στον αέρα και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό στο ίδιο πόδι στο οποίο εγχειρίστηκε στο παρελθόν για χιαστό.

Ατρόμητος: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Καλδή, Αργυριάδη, Βλασσοπούλου, Φυτίλη, Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου Αγωνίστηκαν και οι Ρόκομα, Βαρσάμη.

Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Χύμα, Τροχούτσου, Γεραγόρη, Σακελλάρη, Σέντερλουντ, Μπαρμπόσα, Ζντράβκοβιτς, Αλεξίου, Βαϊτση, Μισιρλή. Αγωνίστηκαν και οι: Τσούνη, Τσανακάκη.

Ελπίδες Καρδίτσας-Γιάννενα 1-0

Με το «δεξί» ξεκίνησαν και οι Ελπίδες Καρδίτσας, καθώς επικράτησαν με 1-0 των Ιωαννίνων, πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 17ο λεπτό από τη Μάρκου ύστερα από συνεργασία της Λιάκου.

Ελπίδες Καρδίτσας: Κρητικού, Λιάκου, Σίμου, Χαντζίου, Δασιοπούλου, Τσούκα, Επανωμίτη, Καπαρέλη, Μάρκου, Αναστασίου, Οικονόμου. Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρμπαρούση, Ζαρκάδα.

Μεσολλόγι-ΆβαντεςΧαλκίδας 4-1

Στο Μεσολόγγι, η τοπική ομάδα νίκησε με 4-1 τις Άβαντες Χαλκίδας. Για τις γηπεδούχες σκόραρε η Μαρκουτσά εις διπλούν, με τις Γιαννακά και Βάτσικα να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ. Για τις φιλοξενούμενες σκόραρε η Γιαμαλή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ