Α Εθνική γυναικών: Νίκη θρίλερ η ΑΕΛ σε ματς διαφήμιση, εξάρα ο Άρης

Δύο αναμετρήσεις από δύο διαφορετικές αγωνιστικές διεξήχθησαν την Κυριακή(20/12) στο πλαίσιο της Α Εθνικής γυναικών

Συγκεκριμένα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική και σε ματς διαφήμιση η ΑΕΛ επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας της Προοδευτικής Περάματος. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν οι Μπάσκα, που πέτυχε 2 γκολ και η Πελεκούδα, ενώ από την ΑΕΛ 2 γκολ στο ντεμπούτο της με τη “Βυσινί” φανέλα πέτυχε η Βασιλείου και από ένα η Ζντράγκοβιτς και Σρετένοβιτς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Β. Καλτσής): Συμεωνίδη, Αρσένη, Γιωτίτσα (67’ Μιχαηλίδου) Υφαντή, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Μπάσκα, Σιούλα (5’ Ντόκα), Ράπτη (88’ Νικολάου), Σκούρου, Πελεκούδα

ΑΕΛ (Β. Πάνος): Αρκουμανίδη, Νεοφύτου, Σωτηριάδη, Τσιάρα (56’ Παυλουπούλου), Αρκουλή, Κόντου, Σκοτεινιώτη (84’ Σκοτεινιώτη), Ζντράκοβιτς, Σρετένοβιτς, Βασιλείου (75’ Ακριβούλη), Γιαμαλή (90’ Καπιτσίκα)

Στην δεύτερη αναμέτρηση που έγινε για την 9η αγωνιστική ο Άρης συνέτριψε στο γήπεδο της Τριανδρίας με 6-0 της Πανσεραικής. Σκόρερ γις τις “Κίτρινες” ήταν οι Γεωργάντζη που σημείωσε 2 τέρματα, Χαμαλίδου, Παντελιάδου, Χατζηνικολάου και Τζόρτζεβιτς.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ