Α’ Εθνική γυναικών: Το ντέρμπι του Βορρά

Με το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Α Εθνικής γυναικών.

Συγκεκριμένα και για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Άρης υποδέχεται στο γήπεδο των Νέων Επιβατών τον ΠΑΟΚ Morris. Οι δύο ομάδες που φέτος θα μονομαχήσουν όπως φαίνεται για τον τίτλο του πρωταθλητή θέλουν την νίκη ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα τίτλου αλλά και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας.

Ο Άρης που φέτος  φαίνεται αποφασισμένος για το πρωτάθλημα είναι πολύ ενισχυμένος και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε από πέρσι.

Από τις «Κίτρινες» θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού η Δήμητρα Παντελιάδου χάνοντας τη δυνατότητα να παίξει κόντρα στην πρώην της ομάδα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει με την Γέλενα  Ντιμιτρίεβιτς που αναμένεται να αγωνιστεί.

Στην απέναντι όχθη ο ΠΑΟΚ Morris  θέλει τους 3 βαθμούς για να στείλει το δικό του μεγάλο και ηχηρό μήνυμα. Σημαντική στιγμή για την Αναστασία Σπυριδωνίδου που θα τεθεί αντίπαλος στην πρώην της ομάδα.

Οι Ελπίδες Καρδίτσας δοκιμάζονται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και θέλουν την νίκη ώστε σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ισοπαλία στο ντέρμπι να πλησιάσουν στην κορυφή έχοντας και το εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:

Προοδευτική Περάματος – Εργοτέλης (Epirus Sports Center)
Διαιτητής: Τζάμος (Καστοριάς)
Βοηθοί: Πρεσπάρης, Τριανταφυλλίδης (Καστοριάς)

Ατρόμητος – Ελπίδες (Δημοτικό «Χωράφας»)
Διαιτητής: Αθανάσιος Ρούσσος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης, Νικόλαος Τριανταφυλλίδης (Καστοριάς)

ΑΕ Γλυφάδας – ΑΕΛ (Α’ ΔΑΚ Γλυφάδας)
Διαιτητής: Αλατσάκης (Πειραιά)
Βοηθοί: Καρακελές, Βογιατζιδάκη (Πειραιά)

Άρης – ΠΑΟΚ (Γήπεδο ΠΑΟΝΕ)
Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δεμερτζής, Κουπαράνη (Πέλλας)

Ρεπό: ΑΟ Αγίας Παρασκευής

Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ