Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Έτοιμος ο Αμύντας

Πανέτοιμος είναι ο Αμύντας εν όψει της νέας σεζόν που θα βρεί την ομάδα της κόουτς Δρακάκη στα γνωστά για το σύλλογο μονοπάτια της  Α ΕΣΚΑ γυναικών.

Ο Αμύντας, που σκοπό και στόχο έχει να επιστρέψει και πάλι στην Α2, ολοκλήρωσε το χτίσιμο του αγωνιστικού του ρόστερ και πλέον είναι έτοιμος για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς. Ο Αμύντας ξεκινάει εκτός έδρας τις υποχρεώσεις του για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου.

Αναλυτικά: “Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας Γυναικών του Συλλόγου μας, ενόψει του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για δέκατη τρίτη συνεχή σεζόν η προπονήτρια, Φρόσω Δράκακη. Άμεσος συνεργάτης της για τη σεζόν 2019-2020 θα είναι ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος. Παράλληλα, πέντε έμπειρες αθλήτριες της περσινής ομάδας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Σύλλογό μας. Η Ρούλα Αθανασούλια, η Ζωή Μαργώνη, η Μαντώ Ντάνου, η Έλενα Σιδηροπούλου και η Μαρία Τριμέρη αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από το περσινό Πρωτάθλημα και θα παραμείνουν στυλοβάτες του τμήματος. Στον Αμύντα επέστρεψε η Λία Ντάνου, ύστερα από τρία χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και η Νικολέτα Μαζαράκη ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Με τα χρώματα του Συλλόγου μας θα αγωνίζονται και η παλιά μας γνώριμη Σοφία Σκεπετάρη, η Ευγενία Πολιτοπούλου, η Αφροδίτη Τζιοβάρα και η Ελένη Σκαρλή. Το ρόστερ ολοκληρώνεται με τις νεαρές Έλενα ΚαραδήμουΣοφία ΒαρβιτσιώτηΛουκία Καράντζαλου και Ηλιάνα Πατσιώτη, οι οποίες ενσωματώθηκαν στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Αμύντα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τις αθλήτριες Μαρία Κόρμπου, Νίκη Γιγουρτάκη και Σαββίνα Καράλη και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως για την προσφορά τους στο Σύλλογο την Ηλιάνα Τσαγκαράκη και τη Ναταλί Τζέμη, με τις οποίες πανηγυρίσαμε δύο Κύπελλα ΕΣΚΑ (2016, 2018), και το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ (2018), αλλά και τις Εύα Καλλιώρα και Ζωή Καράντζαλου για την προσφορά τους στο double του 2018.

Οι υποχρεώσεις του Αμύντα θα ξεκινήσουν αυτή την Τετάρτη (18/9, 21,45) με την 1η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ, για την οποία θα αντιμετωπίσει την Άμιλλα στο Κλειστό Μπουρναζίου, ενώ την τελευταία Κυριακή του μήνα (29/9, 18:00) ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της «Πυρκάλ» την ΑΕΚ Περιστερίου για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ