Α ΕΣΚΑ Γυναικών: Επέστρεψε η Μακρινίκα στο Παγκράτι

Σε γνωστά μπασκετικά λημέρια επέστρεψε η Ελευθερία Μακρινίκα η οποία συμφώνησε με την ομάδα του Παγκρατίου και θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του συλλόγου.

Η έμπειρη Ελληνίδα φόργουορντ, που πριν δύο χρόνια είχε οδηγήσει το Παγκράτι στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ και την άνοδο, επιστρέφει για να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στην μέση πέρσι τέτοια περίοδο όταν και είχε φύγει για την ομάδα του ΜΕΛΑΣ.

Με την προσθήκη της Μακρινίκα το Παγκράτι ψηλώνει αρκετά σε εμπειρία καθώς αποκτάει μία παίκτρια η οποία έχει «φάει με το κουτάλι» τα παρκέ του μπάσκετ και έρχεται στο ΜΕΤΣ φορτωμένη και πολλές μπασκετικές εικόνες.

Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται καθώς η διοίκηση έχει πέσει με τα μούρα στη δουλεία προσπαθώντας σε συνεργασία πάντα με την τεχνική ηγεσία να θωρακίσει την ομάδα με ό,τι καλύτερο μπορεί εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα η απόκτηση της Μακρινίκα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ